Profiel

Poll

Wat wordt jouw (loop)doel voor 2013?

Een marathon lopen
Afvallen
Conditie behouden
Mijn grens verleggen
Meer sporten dan in 2012

MP3-speler review

Voor wie op zoek is naar een leuke mp3-speler voor tijdens het hardlopen is de Sony NWZ-W202 een goede optie. Hij weegt amper 35 gram, verschuift niet tijdens het lopen en beschikt over een uitstekende audiokwaliteit.

Het is de mp3-speler voor hardlopers en andere sportfanaten. De Sony NWZ-W202 staat je toe om draadloos naar je favoriete muziek te luisteren terwijl je je favoriete sport uitoefent. Je kan vrij bewegen zonder dat je hinder ondervindt van draden dankzij zijn revolutionaire design.

De bediening gebeurt via een draaiwieltje waardoor je zelfs blindelings tijdens het lopen kan switchen naar een ander nummer en dankzij de ZAPPIN-technologie wordt ook het zoeken naar de muziek die je horen wil, een eenvoudige taak. Hij oogt bovendien leuk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gebruikers en experts gaven de Sony NWZ-W202 een score van 7.8 op 10. Deze score werd gebaseerd op de mening van 12 experts en 51 gebruikers uit 15 verschillende landen.

Specificaties

 1. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, roze en zilver
 2. Gewicht: 35 gram
 3. Speelduur audio: 12 uur
 4. Interface: USB 2.0
 5. Besturingssysteem: Windows XP, Windows Vista
 6. Batterijtype: Li-Ion accu
 7. Opslagcapaciteit (flashgeheugen): 2 GB
 8. Maximaal geheugen: 2048 MB
 9. Introscan (ZAPPIN-technologie)
 10. Audioformaten: MP3, WMA, AAC


Belangrijk voor hardlopen

 1. Draadloos en verschuift niet
 2. Licht (35 gram)
 3. Handig wieltje voor de bediening
 4. Met de ZAPPIN-technologie hoor je de eerste seconden van elk liedje en kan je sneller bepalen welk liedje je wil horen
 5. Uitstekende audiokwaliteit zonder schokken
 6. Fraai design